Bakeplus en Vipam organiseren demonstratie topchocolatiers

27 juli 2015

VIANEN - Vipam organiseert een demonstratie van chocolatiers/patissiers Marc Ducobu en Jean Philippe Darcis. Op 29 september vindt deze demonstratie in samenwerking met Cointreau, Felchlin en Bakeplus' Fruitline plaats van deze Belgische Relais Dessert-leden, in het Miele inspiratie centrum in Vianen.

De Nederlandse banketbakker heeft de kans om deze unieke demonstratie mee te maken, die van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Na het succes van 2014 met de demonstratie bij het Bakery Institute is Vipam wederom de kans geboden om dit jaar deze toppers naar Nederland te halen en aan het werk te zien.

Receptenboekje

Cointreau is initiatiefnemer van deze demonstratie die vooraf vier keer in België wordt gehouden. Met de uitbreiding van Felchlin en Bakeplus als partners denkt Vipam een inspirerende middag neer te zetten.  Naast de zes recepten die deelnemers krijgen te zien, ontvangt ieder het bijbehorende receptenboek voorafgaand aan de demonstratie.

Deelname kosten zijn  € 50,00 euro p.p. excl btw. Maximaal kunnen 120 mensen deelnemen aan de demonstratie. U kunt zich aanmelden via info@vipam.nl of bel met Vipam 0345565670. Maximaal 4 personen per bedrijf.

Altijd op de hoogte blijven?