PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

7 december 2017

PreGel blikt terug op een zeer succesvol eerste kalenderjaar als filiaal voor de Benelux. Het bedrijf opende in april vorig jaar in Geldrop haar deuren voor ijs- en patisserie liefhebbend Nederland, België en Luxemburg.

De filosofie van PreGel is om vanuit Geldrop de klanten beter te kunnen ondersteunen en bedienen. Buiten de kantoorruimte en het magazijn bestaat het bedrijfspand in Geldrop ook uit een prachtig International Training Center (ITC). Mede dankzij partners als Carpigiani Benelux, Ice Concepts Benelux, Icetech BV, IJsprofi, Bravo S.p.A. en ISA S.p.A., heeft het bedrijf een compleet uitgerust training center opgericht. Hierdoor zijn ze in staat om kennis en vakmanschap over te brengen middels het geven van diverse cursussen & workshops. Klanten kunnen op verzoek demo’s arrangeren en samen met PreGel vakmensen verschillende recepturen ontwikkelen en testen. Tevens kan het ITC op verzoek worden afgehuurd.

Steeds meer mensen hebben hun weg naar het filiaal in Geldrop gevonden. Aangevuld met een klein en enthousiast team is PreGel Benelux in staat om hun klanten op hun wenken te bedienen. Deze persoonlijke benadering is niet zonder resultaat gebleken. De cursussen zijn steevast goed bezet. Met slechts een aantal cursusdagen per jaar is het ITC sinds de opening in 2016 al door meer dan 250 mensen bezocht! De personele bezetting is inmiddels verdubbeld en begin 2018 zal het magazijn worden uitgebreid, dit om ook in de toekomst snelle en efficiënte leveringen te waarborgen. Met een groei van meer dan 20% verwacht PreGel Benelux de ingeslagen weg te kunnen voortzetten en verder door te groeien. Persoonlijke benadering en service zijn hierbij de sleutelwoorden, de hoge kwaliteit van de producten is een prettige zekerheid.

Nu het eerste kalenderjaar succesvol wordt afgesloten, gaat PreGel Benelux het nieuwe jaar in met meer (nieuwe) acties, promoties en productuitbreidingen. Zo worden er voor de eindgebruikers interessante promoties geïntroduceerd en zijn diverse producten extra scherp geprijsd!

Heeft u vragen over het assortiment of wilt u meer informatie over de acties en promoties? Neem dan contact op via: 040-7820870 of info@pregel.nl. Het team staat voor u klaar.

Altijd op de hoogte blijven?