PreGel nodigt ijsbranche uit bij opening trainingscentrum

31 augustus 2016

GELDROP – PreGel, specialist in het leveren van grondstoffen voor onder meer ambachtelijk ijs, opent in september de deuren van een eigen trainingscentrum in Nederland. Het centrum komt in Geldrop en wordt ondergebracht in het nieuwe kantoor annex magazijn van de firma. De opening van de eerste eigen PreGel-vestiging in Nederland vindt op 15 en 16 september plaats, van 12.00 tot 18.00 uur. De firma nodigt geïnteresseerden van harte uit. Het adres is Spaarpot Oost 1 in Geldrop. Aanmelden kan via info@pregel.nl.

Programma

Het PreGel Benelux International Training Centre gaat het hele jaar door workshops en trainingen verzorgen voor (leerling-)ijsbereiders, starters en gerenommeerde  ambachtelijke ijsondernemers op het gebied van gelato, sorbets, softijs, patisserie en meer. Het programma wordt tijdens het open huis toegelicht.

Kennismaken

PreGel grijpt het open huis verder aan om ijsbereiders en andere foodprofessionals kennis te laten maken met het bedrijf, producten te laten proeven en vragen te beantwoorden. De Italiaanse firma heeft het hoofdkantoor in Reggio Emilia en is opgericht in 1967. Het bedrijf is de grootste leverancier ter wereld op het gebied van ambachtelijk ijs, sorbets, frozen yoghurts, semifreddo’s, patisserie en is in ieder continent vertegenwoordigd. Met ingang van september dus ook in Nederland.

Grondstoffen

Volgens PreGel werkt de firma uitsluitend met grondstoffen die vers, authentiek en natuurlijk zijn, verkregen via betrouwbare en duurzame toeleveranciers uit de hele wereld. Meer info: www.pregel.com.

Altijd op de hoogte blijven?