Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

13 november 2018

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd.

Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals verwacht - blijken hun afzonderlijke specialisaties in ambachtelijke ijstechniek en food koeltechniek elkaar te versterken en aan te vullen. Goede service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn belangrijke kernwaarden.

Slob-Koeltechniek-300x199 Ondertussen is in de hoofdvestiging Bergambacht een nieuwe demonstratiekeuken voor ijs en bakkerij gerealiseerd. Hier worden diverse workshops gegeven over het maken van ijs, gele room, een homogene ijsmix, vruchtenpasta’s en andere lekkernijen. Uiteraard zijn individuele bezoekers ook van harte welkom om de nieuwe demonstratiekeuken te komen bezichtigen en ijsmachines uit te proberen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-582 75 55 of e-mail info@slobkoudetechniek.nl.

De eerste workshop in samenwerking met Bakeplus is op 30 oktober jongstleden gehouden en leidde tot enthousiaste reacties. Op 18 februari 2019 staat het IJS Event gepland, met workshops, proeverijen, demonstraties en het testen van diverse machines. U bent van harte welkom en kunt zich hiervoor opgeven via info@slobkoudetechniek.nl.

Altijd op de hoogte blijven?