Helemaal van deze tijd: cocktail-ijs. Zodra de zon verschijnt, willen mensen buiten zitten, een ijsje eten en een drankje drinken. Verras je klanten eens en combineer deze wensen in een heus ijs-aperitief!
Het ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Probeer het Mojito ijs of de Spritz-sorbetto: je klanten willen daarna niet meer zonder!
Babbi raad de Happy hour mix Babbi aan: een complete basis die eenvoudig te bewerken is en waarmee het mogelijk is, door alleen water toe te voegen, delicate crèmige alcoholhoudende sorbets te maken die geconserveerd worden op de servicetemperatuur van traditioneel ijs.
Spritz-Sorbetto
- Water 315 g
- Prosecco 200 g
- Babbi Happy Hour Mix 150 g
- Aperol 125 g
- Sinaasappelsap 120 g
- Sacharose 90 g
Bereiding
Meng de sacharose goed met de BABBI Happy Hour Mix, het Sinaasappelsap, de Prosecco en heel warm water toevoegen. Crèmig maken en ondertussen goed koude Aperol toevoegen.