BEDRIJFSINFORMATIE | Bestelzuilen zijn niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Ook voor de ijssalons biedt het volop kansen en mogelijkheden. Deze slimme bestel- en betaaloplossing is gepresenteerd door Prestop op de stand van Bakeplus tijdens IJs-vak.

Ontzorgen van klanten

Bakeplus en Prestop hebben elkaar gevonden vanuit de boodschap die ze in de markt zetten: het ontzorgen van hun klanten. Bakeplus als toeleverancier voor ijssalons en Prestop als producent en leverancier van bestelzuilen. 

Yvonne Vermeulen (Marketing Manager Bakeplus) licht toe: “Bestelzuilen zien we als een opkomende trend in verschillende markten en ook voor ijssalons ligt hier de toekomst. Enerzijds zien we steeds meer behoefte aan snelheid en gemak in drukke tijden en anderzijds is er het personeelstekort. Met die gedachte heeft Bakeplus gezocht naar een partij die haar klanten een oplossing kan bieden. Prestop kan deze behoefte invullen en op IJs-vak hebben we dit met succes laten zien.” 

Eelco Welgraven (IJspecialist / Nationaal accountmanager van Bakeplus) vult aan: “Ook in gesprekken met klanten merken we dat de zoektocht naar personeel veel vraagt van onze ijsklanten en dat zij op zoek zijn naar een oplossing. We zijn blij dat we ze in contact kunnen brengen met Prestop.”

Oplossing in drukke tijden

Informatie zuil Bakeplus (© Bakeplus)

Bestelzuilen bieden een belangrijke oplossing voor de drukke tijden en het steeds groter wordende personeelstekort. Schijnt de zon en wordt het een drukke dag in de ijssalon? Laat je klanten dan hun gewenste ijsjes eenvoudig bestellen en afrekenen via de bestelzuil naar keuze. Als ijssalonhouder hoef je enkel de bestelling, die binnenkomt op een printer bij de ijsvitrine, klaar te maken en te overhandigen aan de consument.

Uit resultaten blijkt dat je via bestelzuilen ook makkelijk meer verkoop realiseert door extra’s aan te bieden zoals slagroom, dips, toppings en koffie to go. Uit de eerste resultaten komt naar voren dat er tot wel 15% meer verkoop wordt gerealiseerd dankzij het bestellen via de bestelzuil. 

Prestop richt de bestelmodule in met software op basis van jouw assortiment en informatie zodat de consument haar ijsje volledig en snel kan samenstellen. Uiteraard is de software zo ingericht dat je een nieuwe smaak of een nieuw hoorntje eenvoudig zelf via de software van de bestelmodule kunt toevoegen.

Branding

Bakeplus_bestelzuil (© Bakeplus)

De bestelzuilen van Prestop zijn modern en worden voorzien van branding in jouw huisstijl. De zuilen zijn zowel te koop als te huur. Het unieke van de bestelzuilen is dat je in de wintermaanden veel minder betaalt dan in de zomermaanden! Bij Prestop bieden ze bovendien volledige ontzorging op het gebied van installatie, training over de bestelmodule en support op afstand en locatie, indien nodig.

Mooie en voordelige zuilen

Er zijn tal van zuilen te koop via Prestop, dé grootste fabrikant binnen de Benelux van bestelzuilen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens. Op de stand van Bakeplus tijdens IJs-vak zijn twee modellen gepresenteerd. Het nieuwste model is al te koop voor  3.529,00 inclusief printer en pinunit of te huur voor  9,47 (exclusief btw) per dag en inclusief applicatie.

Belangrijk te weten is dat Prestop geen enkele provisie vraagt over de verkoop van jouw producten. Ook hierin onderscheidt Prestop zich ten opzichte van haar concurrenten. Speciaal voor klanten van Bakeplus geeft Prestop een extra korting van 5%. Hiermee is het niet alleen één van de mooiste zuilen maar ook één van de voordeligste.  
In de showroom van Prestop kun je via Whatsapp video of ter plekke de zuilen bekijken. Prestop is te bereiken door te bellen naar 0499-367600 of bezoek de sites van Bakeplus en Prestop voor meer informatie.

bakeplus logo_klein

prestop logo   

Altijd op de hoogte blijven?