Woertman Nederland en Acai Benelux organiseren kennisevent

21 november 2019

Begin februari organiseren Woertman Nederland en Acai Benelux het kennisevent Groeien met kwaliteit. Niels Tijthoff, Paul Geene, Sjoerd van der Eng en Joost Snel geven antwoorden op allerlei vragen op het gebied van assortiment, teamprestaties en productpresentaties.

Kwaliteit is en blijft de bepalende factor binnen de horeca. Een geoptimaliseerde menukaart, de presentatie van producten en een goed team dat aandacht heeft voor gasten zijn zeer belangrijke pijlers voor succes.  Niels Tijthoff, Paul Geene, Sjoerd van der Eng en Joost Snel zijn vier professionals die graag hun kennis willen delen. Zij behandelen allemaal een eigen onderwerp tijdens drie kennissessies. Niels is verantwoordelijk voor het onderwerp personeel, Paul en Sjoerd vertellen iets over productpresentatie en Joost weet alles over menu engineering. Tijdens de sessies delen ze hun ervaringen en gaan ze dieper in op belangrijke vraagstukken.

Het kennisevent vindt plaats op maandagmiddag 3 februari of dinsdagavond 4 februari 2020 in Nieuwegein. Kijk voor meer informatie of aanmeldingen op https://acai-benelux.eu/horeca-kennisevent-2020/

 

 

Altijd op de hoogte blijven?