Wedstrijd Beste Aardbeienslof van Nederland is terug

9 mei 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Op dinsdag 31 mei vindt de wedstrijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland plaats. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke creatie van de aardbeienslof? De bakker of patissier die de vakjury onder leiding van Meester Patissier Hidde de Brabander het meest verrast met zijn eigen twist, wint de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2022’.

De wedstrijd vindt plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De deelnemers krijgen na het inleveren van hun slof een masterclass van het Nederlands Patisserie Team en een bezoek aan Prestige-teler Jannis van As.

Naast de eretitel ontvangt de winnaar ook een seizoen verse Prestige-aardbeien voor in de zaak t.w.v. €3.000. De jury bestaat uit voorzitter Hidde de Brabander, Bart de Gans (Nederlands Patisserie Team), Jurgen Koens (Prestige-ambassadeur en patissier) en Jan van den Elzen (Prestige-aardbeienteler). Deelnemers kunnen zich tot en met zondag 22 mei inschrijven via prestigefruit.com/aardbeienslof.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?