Symposium Focus op Voedselveiligheid

27 augustus 2015

Houwers Groep en Food Hospitality organiseren op donderdag 24 september het symposium Focus op Voedselveiligheid. Met sprekers van NVWA, RIVM, Voedingscentrum, Koksplus, DrieGasthuizenGroep en Houwers Groep. Onderwerpen als toezicht, borging en voedselveiligheid in woonvormen passeren in het programma de revue, afgestemd op zowel ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen als kleinschalige woonvormen. Het symposium vindt plaats in Hotel Landgoed Zonheuvel in Doorn. De aanvang is 13.00 uur. Het programma duurt tot 17.15 uur.

NVWA

Eén van de sprekers tijdens het symposium is Ghislaine Mittendorff, Coördinerend Specialistisch Inspecteur van de NVWA. De NVWA heeft recent een nulmeting

uitgevoerd in ziekenhuizen. Mittendorff deelt de resultaten van het onderzoek en de koers die de NVWA richting zorginstellingen vaart, zodat deelnemers aan het symposium hierop kunnen anticiperen.

Borgen voedselveiligheid

Vanuit de Houwers Groep wordt door Wil Jansen, productdeskundige, ingezoomd op het borgen van een goede voedselhygiëne in ziekenhuizen, zorginstellingen en op woongroepen.

Altijd op de hoogte blijven?