Bakkerij Dagen verhuist naar Utrecht

25 mei 2013

UTRECHT - De nationale vakbeurs Bakkerij Dagen wordt in 2014 in de Domstad gehouden. Ook vindt de beurs eerder in het jaar plaats; van 9 tot en met 11 februari 2014. Met deze wijzigingen slaat Bakkerij Dagen een nieuwe weg in. De organisatie van het vakevenement blijft als vanouds in handen van Amsterdam RAI, onder auspiciën van de Stichting Bakkerij Toeleveranciers Federatie (BTF).

Tijdens Bakkerij Dagen 2014 wordt aandacht besteed aan het product, maar ook aan het productieproces, samenwerkingsvormen, winkelinrichting en presentatie. Bezoekers van dit nationale platform zijn afkomstig van ambachtelijke en industriële brood- en banketbakkerijen, patisserieën, chocolaterieën, supermarkten en de voedingsmiddelenindustrie. Bakkerij Dagen 2014 besteedt daarnaast ook ruim aandacht aan ijs. Naast noviteiten en workshops kent het evenement diverse informatieve demonstraties en spannende wedstrijden. Tevens staat de ontmoeting met branchegenoten en relaties centraal.

Verhuizing

Bakkerij Dagen verhuist in 2014 naar een nieuwe locatie en een nieuwe datum. Om ook de ambachtelijke ijsbereiders, leveranciers, fabrikanten en overige betrokkenen uit de ijsbranche een podium te kunnen bieden, wordt de beurs verplaatst naar februari in plaats van maart. De beurs zal ook verhuizen naar de Jaarbeurs Utrecht (hal 1).

Meer informatie

Meer informatie over deelname aan Bakkerij Dagen 2014 is te vinden op www.bakkerijdagen.nl.

 

Altijd op de hoogte blijven?