BakkerBezorgt.nl wil heel Nederland veroveren

30 november 2018

Via de nieuwe website BakkerBezorgt.nl kunnen klanten razendsnel verse producten bestellen en laten bezorgen, op ieder gewenst adres in het land. Het is een soort Thuisbezorgd, maar dan voor bakkerijen, cateraars en broodjeszaken.

“Of het nu gaat om een zakenrelatie bij wie je een taart wil laten bezorgen of het bestellen van een paar worstenbroodjes voor thuis, met BakkerBezorgt.nl regel je dat gewoon online. Je krijgt de bestelling dan keurig netjes bezorgd op het adres dat je hebt gekozen”, zegt initiatiefnemer Nico Kok. “Maar je kunt bijvoorbeeld ook wekelijks een bestelling doorgeven zodat de door jouw gewenste producten klaarliggen als je ze wil komen ophalen.”

Geen website

Kok ontdekte dat niet veel bakkers in Nederland actief zijn op online gebied. Bijna de helft van alle bakkerijen heeft nog geen eigen website. Kok speelt hier op in. Bakkers kunnen zich aanmelden als leverancier. Zo kunnen ze makkelijk producten online verkopen, zonder zelf een dure webshop of website te laten bouwen.

Thuisbezorgd

in Nederland vindt een grote groei van online eten bestellen plaats. In 2017 werd voor een recordbedrag van 550 miljoen euro aan maaltijden besteld via Thuisbezorgd. “Met Bakkerbezorgt.nl spelen we in op deze trend”, aldus Kok. “Op deze manier hoeven bakkerijen, lunchrooms, cateraars en patisserieën de aansluiting niet te missen op deze snel groeiende online bestelmarkt.”

Aanmelden

De organisatie wil zo snel mogelijk de website vullen. Het doel is om begin volgend jaar al een landelijk dekkend netwerk van aangesloten bedrijven te hebben. Bakkers die interesse hebben kunnen zich eenvoudig aanmelden op de website.

Altijd op de hoogte blijven?