Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Niek van den Adel over veerkrachtig ondernemerschap
Krapte op de arbeidsmarkt, schaarste op het gebied van gr...
9 slimme tips om energie te besparen
Het winterseizoen begint. Of je onderneming nu doordraait...
PREMIUM
Tips en tricks om tot jouw lekkerste wedstrijdijs te komen
De opdracht tijdens de IJsVak-wedstrijden op 11 maart 202...
PREMIUM
Passende vitrine stimuleert de ijsverkoop
Het ijsseizoen wordt steeds langer. Daarom loont het om d...
PREMIUM
Ciocco & Gelato floreert in nieuwbouwwijk
Van wijkagent naar ijsbereider. Acht jaar geleden maakte...
Zoete verleiding of zure nasmaak?
Het is weer die tijd van het jaar waarin ondernemers en a...
Macarons, cannoli of koekjesdeeg stimuleren bijverkoop
Wie als ijssalonhouder in de wintermaanden zijn zaak open...
Wie kan een rechtspersoon vertegenwoordigen?
Anders dan een natuurlijk persoon kan een rechtspersoon n...
Pas op met alcoholijsjes
Een nieuwe trend: alcoholijsjes! Maar als je deze gaat pr...
Echtscheiding van een ondernemer
Een echtscheiding gaat niet alleen gepaard met veel emoti...
PREMIUM
‘We houden het ambacht vast’
Van der Poel IJs is een bekende naam in Twente en in ijsb...
PREMIUM
Boek kwaliteitswinst door fine tuning
Tiptoetsen, digitale displays en voorgeprogrammeerde func...
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK