Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
PREMIUM
Jeroen Pohlmann van Wijs gaat voor ‘Hollands’ ijs
Vanuit zijn passie voor food en lokaal ondernemen, is bed...
PREMIUM
Productontwikkelaars over plantaardige patisserie
Wat komt er kijken met het ontwikkelen van vegan patisser...
PREMIUM
Speuren naar noviteiten op de Sigep 2024
Kun je elk jaar noviteiten op een beurs introduceren? Ja,...
PREMIUM
Inspiratiesessie suikerreductie
Suikerreductie in gebak is (nog) niet wettelijk verplicht...
45ste editie van Sigep 2024 in Rimini
Voor wie benieuwd is naar de laatste trends op het gebied...
Digitalisering
Dit artikel is door mij met behulp van Chat GPT (een voor...
Streven naar perfectie
Huize van Wely bestaat 100 jaar. In 1922 begon de patisse...
Nederlandse eetcultuur in stillevens
Nederland heeft wel degelijk een eetcultuur, stelt culina...
PREMIUM
‘Ervaringsdeskundigen’ over vakwedstrijden
Staat 11 maart 2024 al in jullie agenda? Dan vinden in Go...
Schending zorgplicht bij ongeval
Leent u als werkgever uitzendkrachten in? Houd er dan rek...
Ontwikkelingen in preventief labelen van allergenen op voedingsmiddelen
Het labelen van allergenen op voedingsmiddelen, ook wel h...
Variëren met peper
Vanwege de lancering van de nieuwe pepermolen Maestro org...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 2 | April 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 mei - 17 mei
Interclean Amsterdam 2024
16 september - 17 september
Beko Najaarsdagen
24 september - 26 september
FACHPACK