Creamy Bonet
Een authentieke, Italiaanse smaaksensatie
Tiramisu ijs is goed in de Nederlandse ijssalons vertegenwoordigd, maar de Italiaanse keuken heeft nog meer lekkere desserts te bieden. Met dit recept tover je de traditionele Bonet uit Piëmont om in een ijsje.
Creamy Bonet
Bonet is een romig dessert met chocolade, karamel, rum en amaretti koekjes. Smaken die in dit heerlijke ijsrecept allemaal terugkomen.
Ingrediënten
- 3.396 gram melkbasis
- 512 gram Bonet Variegato Pernigotti
- 100 gram Bonet Topping Pernigotti
Bereidingswijze
- Meng de variegato en de topping met de melkbasis.
- Draai het ijs af in uw ijsmachine. Tijdens het uitdraaien mengt u de variegato door het ijs heen.
- Breng het geheel in vorm voordat u het gedurende 10 minuten in de shockvriezer plaatst.
- Decoreer als laatste met de rest van de variegato.
Tip! Maak het recept af met amaretti koekjes!
Wil je meer weten over de recepten, producten of bereiding, neem dan contact op met Laan Heiloo: info@laan.nl of kijk op www.laan.nl/recepten