Cinnamon Pecan Maple

17 april 2025 Nic Gelato Nederland Nic Gelato Nederland
RECEPT | Smaken als kaneel en pecannoten zijn geliefd: ze vliegen vaak letterlijk én figuurlijk als zoete broodjes over de toonbank. Maar ook in ijs zijn deze ingrediënten een heerlijke toevoeging. Combineer ze tot een romige en warme smaaksensatie die het hele jaar door op succes kan rekenen.

Wat dit recept bijzonder maakt? De onweerstaanbare combinatie van warme en rijke smaken en een heerlijke crunch. De karamelachtige zoetheid van ahornsiroop (maple syrup) vermengd perfect met de boterige koekjes en knapperige pecannoten, Tot slot voegt de subtiele, kruidige hint van kaneel een verrassend accent toe aan deze luxueuze ijssmaak.

Ingrediënten

  • 4000 gram basismix
  • 240 gram Kaneel pasta MEC3
  • Cookies Pecan Ahorn variegato MEC3 (naar wens)
  • Pecannoten (naar wens)
  • Frollini cookies MEC3 (naar wens)

Bereidingswijze

  • Meng de basismix met 
    de kaneelpasta.
  • Draai het mengsel af in 
    de ijsmachine.
  • Spatel de Cookies Pecan Ahorn variegato door het ijs.

Tip

  • Decoreer de bak met de Frollini koekjes, pecannoten en variegato.

Logo Nic Gelato

Wil je meer weten over de recepten, producten of bereiding, neem dan contact op met Nic Gelato: info@nicgelato.nl of kijk op www.nicgelato.nl/recepten.

 

Altijd op de hoogte blijven?