Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Nieuws
Wegdromen met nieuwe smaken van Hertog
Puur Droomijs en Mascarpone Droomijs zijn de nieuwste smaken van Hertog. Mascarponeroomijs...
Easy Equipment: Kwalitatief en voordelig
Easy Equipment is een zusterbedrijf van Delital Foodservice en Grensland Zuivel uit Weerse...
Rentokil: 'Muizen zoeken warmte weer op'
Rentokil merkt dat de vraag naar oplossingen voor ongediertebestrijding weer sterk toeneem...
Nieuwe Hobart gereedschappen wasmachines
De nieuwe Hobart gereedschappen wasmachines zijn nu beschikbaar in de PLUS en PREMAX lijn,...
Meer gecertificeerde chocolade bij Barry Callebaut
Callebauts vier klassiekers – 811NV (donker), 823NV (melk), W2NV (wit) en 70-30-38NV (donk...
Duurzame cacao uit Tanzania
Visser Chocolade gebruikt duurzame cacao van Barry Callebaut. De cacao komt uit Tanzania e...
Lithos Food: Beta-Glucan zonder onoplosbare vezel
De Zweedse fabrikant Biovelop gaat haar ingrediënt Promoat in de Benelux via Lithos Food o...
Kleinste klapthermometer van Testo
De testo 103 is de kleinste klapthermometer in zijn klasse. Met maar slechts 11 cm past de...
De eerste waterdichte klapthermometer
13-10-2010 De revolutionaire testo 104 is de eerste waterdichte thermometer die ook eenvou...
Kwaliteitsmeting van voedingsmiddelen
Merconet heeft haar assortiment uitgebreid met de ABD8. Deze digitale refractometer bereke...
Lilly's ijssalon op Bonaire
Lilly’s, de jonge Friese keten van ijssalons, opent op 1 december haar eerste vestiging op...
Dickninghe's ambachtelijk ijs voor versspecialisten
Ambachtelijk ijs in consumentenverpakking wordt sinds kort bij ruim 100 versspeciaalzaken ...
<<
<
259
260
261
262
263
>
>>
Vakblad IJS 1 | Februari 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 APR 01:00 - 3 APR 18:00
Empack en Packaging Innovations 2025
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025