• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Nieuws

Fairly Nuts: Nieuw van Ben & Jerry's

Ben & Jerry’s komt in maart met een nieuwe ijssoort op de...

IJsgrondstoffen Cresco: Bakkerij dagen 2010

Bakeplus Venlo presenteert zich op de Bakkerij Dagen 2010...

Nieuw ijsmerk Domini

Nederland is een nieuw ijsmerk rijker: Domini. Dit energi...

Softijsconcept Licker Luchtig

Frisiana introduceerde op Horecava 2010 in januari een ni...

Carpigiani start Service Centre

Carpigiani Nederland heeft het Carpigiani Service Centre...

Woertman Nederland: Nieuwe Vitamix XL Blender

Tijdens de Horecava 2010 presenteert Woertman Nederland d...

Valmar Simply: Langverwachte verticale ijsmachine

Valmar Benelux introduceert de lang verwachte verticale i...

Nieuwe soorten slagroom Grensland Zuivel

Grensland Slagroom breidt het assortiment uit met twee ni...
<<<241242243244245
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 2 oktober

    Cursus duurzame & gezonde voeding

  • 2 oktober - 3 oktober

    De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

  • 7 oktober - 11 oktober

    Anuga 2023

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer