Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.  

Alle ontwerpen hebben hun eigen unieke kenmerken. De Pivot is een verticale ijs- en patisserievitrine. Deze vitrine biedt maximale zichtbaarheid van producten in combinatie met optimaal behoud van kwaliteit. Dit komt onder andere door een anti-condensatiesysteem met dubbel verwarmde glazen.

Het tweede nieuwe Ifi product is de Milia. Dit is een lage, strak vormgegeven smalle vitrine met een vrije blik op het ijs. Typerend voor dit ontwerp is de zwarte binnenzijde. Hierdoor wordt de kleur van het ijs benadrukt. En tot slit de Al Volo. Dit is een compacte en professionele opzetvitrine. Deze is geschikt voor ondernemers die ijs en/of patisserie naast hun gewone assortiment willen verkopen.

Over Valmar Nederland

Valmar Nederland is ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en is gespecialiseerd leverancier van ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur en professionele vitrines. Op Bakkersvak vindt je Valmar in stand E145.

Altijd op de hoogte blijven?