Top 3 artikelen Vakblad IJs juni 2024

1 juli 2024 Redactie Vakblad IJs Pexels
TOP 3  | IJs en Spijs is ‘IJssalon van het Jaar 2024’, lokale ingrediënten zetten de toon bij IJsbaas en de Italiaanse ijsfamilie Agnoli betreedt de zakelijke markt. Wat waren de meest gelezen artikelen op Vakblad IJs van juni 2024? Dit is de top 3.

1. IJs en Spijs is ‘IJssalon van het Jaar 2024’

De beste ijssalon van Nederland is dit jaar te vinden in Haps. Daar is IJs en Spijs van Mark en Jade van Gaal op 14 juni uitgeroepen tot winnaar van de titel ‘IJssalon van het Jaar 2024’. “Een ijssalon waar je zeker snel nog een keer naar terug wil, een terechte winnaar dus”, aldus de jury.

Lees verder

2. Lokale ingrediënten zetten de toon bij IJsbaas

Bas Faarts was bezig met een loopbaan als technisch bedrijfskundige, maar het levenspad liep anders. Nadat hij in 2016 ernstig ziek werd, besloot de nu 32-jarige inwoner van het Zuid-Limburgse Margraten het roer radicaal om te gooien. Met zijn bedrijf IJsbaas maakt hij nu ‘omrijd’-ijs. 

Lees verder

3. Agnoli zet volgende stap

De Italiaanse ijsfamilie Agnoli richt zich niet meer alleen op consumenten, maar ook op de zakelijke markt. “De plannen om de B2B-markt te betreden liggen er al langer”, vertelt Alessio Agnoli. “Nu de horeca weer aan het floreren is, is dit het goede moment om deze stap te zetten.”

Lees verder

Altijd op de hoogte blijven?