Top 3 artikelen Vakblad IJs juli 2024

1 augustus 2024 Redactie Food Dudok
Top 3 | Bekend horecamerk herlanceert Dudok IJs, Dubai-reep is de crompouce van 2024 en ambachtelijk ijs als ingrediënt voor een kinderboek. Wat waren de meest gelezen artikelen op Vakblad IJs van juli 2024? Dit is de top 3.

1. Bekend horecamerk herlanceert Dudok IJs

De iconische Dudok-appeltaart en andere patisserie verwerken in een ijssmaak. Die opdracht kreeg ijsbereider Ed Verwoerd. Na twee jaar van testen, proeven en ’bijschaven’, vond afgelopen voorjaar de herlancering van Dudok IJs in twee winkels plaats. Stap voor stap wil het merk de komende jaren meer verkooppunten krijgen. 

Naar het artikel

2. Dubai-reep is de crompouce van 2024

Een influencer eet een chocoladereep op TikTok en een trend is geboren. De Dubai-reep is momenteel de hype op sociale media en in de winkel. De Dubai-reep is hiermee de opvolger van de crompouce.

Naar het artikel

3. Ambachtelijk ijs als ingrediënt voor een kinderboek

Eveline Baar is gefascineerd door de wereld van Italiaans ijs. Ze combineerde dit met haar andere passie, het schrijven, en publiceerde onlangs haar eerste kinderboek ‘De Gouden IJscoupe’. “Ik wil de passie voor het vak van een Italiaanse ijsfamilie overbrengen.”

Naar het artikel

 

Altijd op de hoogte blijven?