Top 3 artikelen Vakblad IJs februari 2024

7 maart 2024 Redactie Vakblad IJs Derick McKinney via Unsplash
Acht kansen voor de ijssector in 2024, samenwerking IJsnerds en Maestro Gelato en finalisten Gouden IJsspatel 2024. Welke artikelen waren afgelopen maand het meest populair bij de lezers van Vakblad IJs? De top 3 van februari 2024.

1. Acht kansen voor de ijssector in 2024

De rek is eruit als het gaat om het aantal ijssalons in Nederland. Maar er zijn wel andere groeimogelijkheden voor de markt van ambachtelijk en schepijs als je inspeelt op trends en gebruik maakt van innovaties. Zoals aandacht voor de klant, impulsijs en bestelzuilen.

Naar het artikel

2. Samenwerking tussen IJsnerds en Maestro Gelato

IJsnerds in Oldenzaal werkt sinds kort samen met Maestro Gelato. Door de handen ineen te slaan, willen beide partners hun krachten bundelen om nog betere producten te maken voor de ambachtelijke ijswereld. De twee bedrijven vullen elkaar goed aan volgens Niels Roerink, oprichter van IJsnerds. “We staan als IJsnerds voor frisse innovatie en een eigentijdse benadering van schepijs. Maestro Gelato brengt een decennialange ervaring en bewezen recepturen mee.”

Naar het artikel

3. Finalisten Gouden IJsspatel 2024 bekend

Welke ijsbereider maakt het lekkerste peren demi-ijs? De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft de tien finalisten die nog kans maken op de Gouden IJsspatel bekend gemaakt. Zij gaan op 11 maart, tijdens de Dag van Ambacht, de strijd met elkaar aan.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?