Ambachtelijk ijs als ingrediënt voor een kinderboek
Eveline Baar is gefascineerd door de wereld van Italiaans ijs. Ze combineerde dit met haar andere passie, het schrijven, en publiceerde onlangs haar eerste kinderboek ‘De Gouden IJscoupe’. “Ik wil de passie voor het vak van een Italiaanse ijsfamilie overbrengen.”
Astrid Miltenburg nieuwe columnist Vakblad IJs
Vakblad IJs heeft een nieuwe columnist: onderneemster Astrid Miltenburg van Luigi’s IJssalon, met vestigingen in IJsselstein en Nieuwegein. Ze gaat net als haar voorganger Gijs van Dijk schrijven over ondernemerszaken.
Bekend horecamerk herlanceert Dudok IJs
De iconische Dudok-appeltaart en andere patisserie verwerken in een ijssmaak. Die opdracht kreeg ijsbereider Ed Verwoerd. Na twee jaar van testen, proeven en ’bijschaven’, vond afgelopen voorjaar de herlancering van Dudok IJs in twee winkels plaats. Stap voor stap wil het merk de komende jaren meer verkooppunten krijgen.