Terugblik IJsVak-Wedstrijden, nieuw logo en promotiefilmpje

3 april 2024 VAIJ VAIJ

Edwin van Es, voorzitter VAIJ: "Even een korte terugblik naar 11 maart, de dag van de IJsVak-Wedstrijden. We zijn toen vroeg in de ochtend van start gegaan met de wedstrijd om de Gouden IJsspatel. Direct daarna vond de strijd om De Gouden IJscreatie plaats. Erg spannende momenten voor alle deelnemers, maar de resultaten mochten er zeker zijn! 

We zijn dankbaar voor alle deelnemers die dit jaar weer meededen aan de wedstrijden. Zij dragen het ambassadeurschap van onze branche écht uit en daar zijn wij als bestuur trots op! 

Alle deelnemers die in de prijzen zijn gevallen én alle genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar: van harte gefeliciteerd! Geniet ervan en veel succes met het uitdragen van de nominaties."

Wij hebben groot nieuws!

Wellicht heb je al iets meegekregen op 11 maart, of iets voorbij zien komen op onze website of social media kanalen… Maar voor degenen die er niet bij waren: we hebben een leuk nieuwtje te delen!

De afgelopen weken zijn we achter de schermen druk bezig geweest met een complete make-over! Wij zijn teruggegaan naar onze oorspronkelijke naam: Vereniging Ambachtelijke IJsbereiders, ofwel VAIJ. Daarvoor hebben we op de Algemene Ledenvergadering de statuten aangepast én … daar hoort natuurlijk ook een nieuw logo bij. Een logo dat staat voor samen ambachtelijk ijs bereiden. We zijn en blijven nog steeds een vereniging voor ambachtelijke ijsbereiders, maar dan wel in een duidelijk en nieuw, eigentijds jasje!

Promotiefilmpje

Houd de komende nieuwsbrief van de VAIJ goed in de gaten! Hierin staat een link die leidt naar mooie promo video’s voor Moederdag en Koningsdag. Deze kun je makkelijk downloaden en delen via jouw eigen social media kanalen.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?