Oppo lanceert drie nieuwe ijssmaken

19 april 2021

Het ijsmerk Oppo brengt drie nieuwe smaken op de Nederlandse markt. Het ijs bevat volgens het ijsmerk zestig procent minder calorieën en suiker dan andere ijssoorten

Broer Charlie en Harry Thullier richtten in 2014 het ijsmerk Oppo Brothers op. Ze breiden het assortiment in Nederland nu uit met drie nieuwe smaken Double Chocolate Brownie, Vegan Double Salted Caramel en de Colombian Chocolate & Hazelnut Ice Cream Sticks.

Voor hun ijs gebruiken de broers naar eigen zeggen natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld. De melk van graskoeien wordt bij een duurzame lokale melkboer gewonnen en vervolgens naar de zuivelfabriek van Oppo gebracht. Een van de ingrediënten in de hoofdrol is biologische Peruaanse lucuma. Deze vrucht staat ook wel bekend als het ‘Incagoud’ en zorgt voor de karamelsmaak in de Oppo-smaak Double Salted Caramel. Voor de chocoladesmaken gebruikt Oppo pure Colombiaanse cacao fino de aroma gebruikt, die op een ethische manier is verkregen. Andere ingrediënten zijn steviablad  voor het zoetje, vanillezaden uit Madagascar en kaneel uit Sumatra.

Oppo profileert zich als low calorie-ijs. Het ijs zou zestig procent minder calorieën en suiker dan andere ijssoorten bevatten. Het merkt heeft ook verschillende vegan-smaken.

 

Altijd op de hoogte blijven?