Ontbijtbijeenkomst ter ere van 15 jaar Vakblad IJs!

5 juli 2023 Bianca Roemaat Vakblad IJs!

Vakblad IJs! bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit vieren én om vooruit te blikken naar de komende jaren, organiseerde Alea Publishers, de uitgever van Vakblad IJs!, op maandag 26 juni een feestelijke ontbijtbijeenkomst.

Op de bijeenkomst waren verschillende vertegenwoordigers van leveranciers, verenigingen en het Ambachtelijk IJscentrum. Onder leiding van uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer wisselden deze partijen uit de ambachtelijke ijsbranche van gedachten gewisseld over zeven ontwikkelingen en trends in de ijssector.

Het was een vruchtbare bijeenkomst. Het team van sales en redactie gaat aan de slag met de feedback voor Vakblad IJs! We danken alle aanwezigen voor hun bijdrage en komst. Op naar de volgende 15 jaar voor Vakblad IJs!

In de komende uitgave van Vakblad IJs verschijnt een uitgebreid artikel over de bijeenkomst en de trends die ter tafel kwamen. Vakblad IJs 3 verschijnt eind september. Wil je dit niet missen? Sluit dan een abonnement af.

Lezersonderzoek

We horen ook graag wat jij van Vakblad IJs! vindt. Doe daarom mee met ons lezersonderzoek. Het invullen kost zo'n vijf minuten en deelnemers maken kans op het boek IJs van Marleen Visser. Neem voor 1 juli deel om kans te maken.

 

Altijd op de hoogte blijven?