Nieuwe agenda IJscentrum en Patisserie Academie

4 januari 2024 IJscentrum
De agenda voor de eerste maanden van 2024 van het IJscentrum en Patisserie Academie staat online. Het aanbod varieert van Basis IJsbereider en Chocolatier tot verschillende specialisatiecursussen.

IJs en patisserie zijn nauw met elkaar verbonden. De ambachtsschool van de Food Innovation Academy in Vlaardingen biedt daarom verschillende opleidingen op het gebied van ijs en patisserie aan vanuit het IJscentrum en Patisserie Academie. Vakmensen als Hidde de Brabander en Marcel Vermeulen, delen hun kennis met de studenten. Dankzij de accreditatie van het SVH en Bakkracht zijn cursisten bij het behalen van het diploma branche-erkend gecertificeerd.

Cursusaanbod begin 2024

Agenda special Ijscentrum - Paterissie

Het IJscentrum biedt naast de basiscursus ijsbereider ook korte verschillende cursussen, de zogenaamde specials, die inspelen op trends. Denk bijvoorbeeld aan vegan ijs, suikerreductie en cacao & chocolade-ijs. Het aanbod van de Patisserie Academie bestaat onder andere uit de cursussen basis chocolatier, viennoiserie en koffie.

De agenda voor de eerste maanden van 2024 staat inmiddels online op de website van IJsscentrum. Op de agenda staan onder andere de Basiscursussen IJsbereider en Chocolatier, de Specials Macaron de Paris, Bindmiddelen en Emulgatoren en de Basis Koffieskills.

Ga voor meer informatie over deze en andere cursussen naar de website van het IJscentrum.

 

Altijd op de hoogte blijven?