Lezers Libelle: Crèmelien is beste ijssalon van Vlaanderen

27 juni 2024 Libelle
IJSSALON | Libelle gaat elk jaar op zoek naar de beste ijssalons in Vlaanderen en Brussel. Crèmelien uit Lommel kwam als beste uit de bus en mag een jaar lang het kwaliteitslabel van de Libelle, Crème de la Crème 2024, dragen.

Elk jaar mogen de Vlaamse lezers van Libelle hun favoriete ijssalon aandragen voor de Crème de la Crème-verkiezing. Uit de bijna 6.000 inzendingen selecteerde de redactie van het blad de dertig meest populaire ijssalons. Daarna volgde de stemronde waarbij meer dan 7.000 stemmen werden uitgebracht.

IJssalon Crèmelien

Crèmelien uit Lommel kwam als beste uit deze populariteitsverkiezing. “Uitbaters Martijn en Carolien wisten met hun heerlijke smaken, originele creaties en klantvriendelijkheid heel wat harten (en smaakpapillen) van de stemmers te veroveren. Proficiat!”, schrijft Libelle op de website.

In januari 2014 haalden Martijn en Carolien het diploma ijsbereider aan de Gelato University van Bologna In Italië. Daarna openden ze hun IJssalon in Lommel. Daar draaien ze dagelijks vers ambachtelijk ijs van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Naast dertig ijssmaken zitten er ook ijstaarten in het assortiment. Op Facebook deelden de twee hun blijdschap over de winst en boden hun klanten een gratis bolletje ijs.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?