Winnaars Gouden IJscreatie 2020

Na de wedstrijddag De Gouden Spatel en De Gouden IJscreatie op IJsVak in Gorinchem, vindt voor het eerst sinds lange tijd weer het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden is het voor veel wedstrijddeelnemers tijd om te gaan genieten van een gezellige avond. Woon deze avond live de uitreiking bij van de winnaars van de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie. Met tevens de bekendmaking van de genomineerden voor IJssalon van het jaar.

IJsVak Gala

Na twee dagen strijden, promoten en alleen maar zaken bespreken, is het helemaal fijn om even stoom af te blazen en te gaan genieten van een gezellige avond. Deze avond begint vanaf 18.00 uur en wordt georganiseerd bij Van der Valk aan de overkant van het evenementengebouw. Onder het genot van een hapje en drankje is er voldoende tijd om gezamenlijk (toch zakelijk) te netwerken en de afgelopen twee dagen met elkaar door te spreken.

Wie wint een prijs?

Wie gaat er deze avond vandoor met de prijs voor de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie? Want na twee dagen intensief strijden met elkaar is het tijd om de winnaars naar voren te halen. Uiteraard worden dan ook de genomineerden voor IJssalon van het jaar 2023 bekend gemaakt.

Dan zijn we er nog niet, want er zal nog een leuke prijs vergeven worden, De IJstopper van het jaar. Wie zal er deze avond extra in het zonnetje gezet worden? Degene die in het afgelopen jaar (of jaren) meer dan zijn of haar bewezen diensten heeft gegeven maakt kans op deze prestigieuze prijs. 

Diegene die helaas naast de prijzen zijn gevallen of niet genomineerd zijn, kunnen zich vast voorbereiden op de Gouden IJsspatel 2024. Aangezien ook tijdens deze avond de nieuwe smaak bekend zal worden gemaakt voor de volgende IJsVak wedstrijd. 

Nieuw erelid en bestuurswissel

Op deze avond wordt er nog een collega aan de ereledenlijst toegevoegd. Want voorzitter Teun Loonen zal het erespeldje aan Theo Clevers overhandigen, die vanaf deze avond zijn bestuursfunctie beschikbaar stelt. Er zal dus op deze avond op gepaste wijze afscheid worden genomen van Theo Clevers. 

Graag laten we verder iedereen kennis maken met Edwin van Es (onder andere van Bon Appetit in Rijsbergen). Hij is inmiddels toegevoegd aan het bestuur en heeft de rol als vicevoorzitter, voorheen van Toos Houwers. Daarnaast stelt hij zich verkiesbaar als beoogd voorzitter – als opvolger van Teun Loonen, die heeft aangegeven tot en met 31 december 2023 aan te blijven.

Presentatie van het IJscentrum

Ook wordt er deze avond van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle aanwezigen te informeren over het IJscentrum. 

Voor wie is deze avond?

De IJsVak Gala is bestemd voor alle beursdeelnemers, partners, wedstrijddeelnemers, ijssalons en overige aanwezigen van de beurs, die heel graag willen deelnemen aan deze gezellige en sfeervolle avond.

Kosten en blijven slapen?

Voor deze gezellige avond wordt wel een kleine een bijdrage gevraagd, zowel voor leden als niet leden.

Voor leden:
Ben je lid en kom je met iemand samen, dan betaal je voor de avond inclusief 3-gangen diner en drankarrangement €38,50 p.p..

Wil je na deze gezellige en enerverende avond niet meer naar huis rijden en in alle rust nagenieten? Dat kan, want het is mogelijk om een hotelkamer te boeken, op basis van een 2-persoonskamer. Je betaalt hiervoor €45,- en voor het ontbijt €18,50.

3-gangen Diner in IJsVak gala ambiance incl. drankarrangement

38,50

 

 

 

OPTIONEEL:

 

 

Overnachting op basis van gebruik 2-persoonskamer

45,00

Ontbijt

18,50

 

 

 

 Totaal inclusief overnachting en ontbijt

102,00

(Speciale ledenprijs: kosten per persoon, max 2 personen per bedrijf)

(Wanneer je alleen op een 2-persoonskamer verblijft, dan betaal je €90,- per kamer)

Voor niet leden:
Ben je geen lid van de Vereniging dan betaal je voor de gezellige en enerverende avond €77,50. Hiervoor heb je een 3-gangen diner inclusief drankarrangement. Wil je graag blijven overnachten in het Van der Valk hotel? Dan betaal je hiervoor €45,- en voor het ontbijt € 18,50. Deze bedragen zijn per persoon.

3-gangen Diner in IJsVak gala ambiance incl. drankarrangement

77,50

 

 

 

OPTIONEEL:

 

 

Overnachting op basis van gebruik 2-persoonskamer

45,00

Ontbijt

18,50

 

 

 

 Totaal inclusief overnachting en ontbijt

141,00

(Kosten per persoon, max 2 personen per bedrijf)
(Wanneer je alleen op een 2-persoonskamer verblijft, dan betaal je €90,- per kamer)

Aanmelden!

Meld je nu alvast aan voor de IJsVak gala-avond. Het belooft een gezellige en interessante avond te worden. Vergeet niet het volgende in de mail aan te geven:

  • Kom je alleen of met z’n tweeën?
  • Geef je naam en eventueel die van de ander op
  • Maak je alleen gebruik van de avond of wil je ook blijven slapen/ontbijten?
  • Geef het (mail)adres op waar de factuur naartoe gestuurd kan worden

Je kunt je aanmelden via info@ambachtelijkijscentrum.nl.

Vragen?

Wanneer er vragen zijn, mail ze naar communicatie@ambachtelijkijscentrum.nl of info@ambachtelijkijscentrum.nl.

Altijd op de hoogte blijven?