Houwers Groep organiseert live Q&A's op Facebook

18 juni 2020

Hoe kun je er voor zorgen dat jouw omgeving zo coronaproof mogelijk is? Veel ondernemers hebben vragen over voedselveiligheid en hygiëne in deze tijd. Daarom organiseert Houwers Groep tot de bouwvak elke vrijdag een live Q&A op Facebook. Hier beantwoorden inspecteurs Jacco en Silvio alle vragen.

De eerstvolgende Q&A staat gepland voor vrijdag 19 juni om 10.00 uur en wordt verzorgd door Silvio. Het thema is desfectiemiddelen. De Q&A is vrij toegankelijk op Facebook en duurt ongeveer een half uurtje. Iedereen kan zijn vragen stellen. Dat kan vooraf in een privébericht naar de Houwers Groep of onder ger kopje discussie van het event. En natuurlijk live tijdens de sessie.

Houwers Groep organiseert de live Q&A's omdat het inspectiebedrijf merkt dat er in deze coronatijd veel vragen binnenkomen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, maar ook coronagerelateerde vragen. Op deze manier, via live sessies op Facebook, worden deze vragen op een toegankelijke manier behandeld. De Q&A's zijn voor iedereen toegankelijk: voor ondernemers, medewerkers en consumenten.

De vorige Q&A vond plaats op 12 juni en had als thema BBQ. Hierbij ging inspecteur Jacco in op onder andere kruisbesmetting en voedselvergiftiging door rauw vlees. Je kunt deze Q&A terugkijken op de Facebookpagina van Houwers Groep of lees het verslag op de website.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?