Het Italiaanse Irca presenteerde zich afgelopen week op de bakkersbeurs van Hefe van Haag. Met hun jarenlange ervaring en aanhoudende investeringen is het assortiment van Irca uitgegroeid tot een zeer divers en kwalitatief hoogstaand niveau. Chocolades en pasta’s zijn een specialiteit van Irca. Naast de lijn met chocolades zijn de creams, variegatos en vullingen van een excellente kwaliteit en smaak. Op de beurs in Duitsland werden de Praline Delicrisp Classic en de Seduction Pasta Gianduia als meest vernieuwende producten verkozen.
Praline Delicrisp Classic
De Praline Delicrisp Classic is en crèmige vulling, bestaande uit chocolade, hazelnoot, amandel en kleine, knapperige crepesstukjes. Te gebruiken als vulling voor bonbons, cakes, desserts, taarten en als zeer onderscheidende variegato.
Seduction Pasta Gianduia
De Seduction Pasta Gianduia is een echte smaakmaker onder de pasta’s met chocolade en hazelnoot. Te gebruiken als pasta voor uw ijs of als smaakmaker voor banketcreme en bavaroises.
Nieuw op de website www.hefe-van-haag.de is het onderdeel ‘Nederland’. Hierbij is de optie ‘contact’ toegevoegd om rechtstreeks in contact te komen met de Nederlandse afdeling van Hefe van Haag en om direct informatie over bovenstaande producten te verkrijgen.