Bekendmaking IJssalon van het jaar op 14 juni

6 juni 2024 VAIJ

 

Nog ongeveer een week en dan is het moment daar: de bekendmaking van IJssalon van het Jaar 2024!

De afgelopen periode is zeer spannend geweest voor de zes bedrijven die allemaal een nominatie voor deze titel in de wacht wisten te slepen door de prestatie(s) die ze hebben neergezet tijdens de IJsVak-Wedstrijden de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie op 11 maart 2024.

Mystery guest

In de afgelopen drie maanden zijn al deze ondernemers bezocht door mystery guests en onderworpen aan grondige hygiëne checks door een extern bureau. De ijsbranche kent namelijk haar eigen hygiënecode en hier wordt streng naar gekeken.

Voor de genomineerden van de Gouden IJsspatel is het van belang dat de wedstrijdsmaak ook daadwerkelijk in de vitrine ligt en de genomineerden van de Gouden IJscreatie moeten hun coupe, zoals die ook tijdens de wedstrijd is gemaakt, aanbieden. Alle genomineerde salons worden beoordeeld door een jury die alle ijssalons bezocht heeft. 

Bekendmaking

Op 14 juni om 16.15 uur zal in iedere genomineerde ijssalon een commissielid van de VAIJ aanwezig zijn. In iedere salon zal op exact hetzelfde moment bekend gemaakt worden wie er met de felbegeerde titel vandoor gaat.

De genomineerde ijssalons in willekeurige volgorde zijn:

Altijd op de hoogte blijven?