Bakker Bart start pilot met Heldro IJs

8 juli 2024 Heldro IJs/Bakker Bart
NIEUWS | Bij vier vestigingen van Bakker Bart kunnen klanten deze zomer ook terecht voor vers ijs van Heldro IJs. Met deze pilot wil de bakkersformule testen of ijs een kansrijk product is voor de keten.

Deze zomer test bakkersformule Bakker Bart de verkoop van ijs in hun winkels. In vier winkels staat de Heldro Tap, de nieuwe ijsmachine van de Ottersumse ijsondernemer Heldro IJs. Met deze Heldro Tap kan het personeel vers ijs per portie serveren en verder personaliseren voor de klant met toppings, sauzen of slagroom. Bakker Bart kijkt nog “naar leuke en lekkere toevoegingen op dit gebied, die raakvlakken hebben met hun eigen bakkerijproducten.”

De Heldro tap staat in de Bakker Bart-vestigingen in Venlo, Nijmegen, Goes en Winschoten. Deze landelijke spreiding is een bewuste keuze omdat Bakker Bart graag wil kijken of dit een kansrijke aanvulling is voor het aanbod in hun winkels.

Jop van Sommeren nam namens Bakker Bart het initiatief voor de pilot. “In de middag kan Heldro ijs, zeker in de mooi-weer-maanden, van toegevoegde waarde zijn voor onze winkels. De vraag naar ijs begint namelijk meestal pas vanaf het middaguur te lopen”, vertelt hij aan De Limburger.

Bron: Heldro IJs / De Limburger

Altijd op de hoogte blijven?