Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Vakblad IJs | November 2022 | Nummer 60
In deze editie
Voedselveilig werken tijdens een personeelstekort
Hygiënisch werken is sinds corona belangrijker dan ooit. In tijden van personeelskrapte is het een uitdaging om voedselveilig te blijven werken. Henk van Liempd, hygiëne-adviseur van Foodbase geeft...
29 november 2022
FoodBase
Sigep 2023: Innovaties ontdekken
Van 21 tot en met 25 januari 2023 vindt de 44e editie plaats van de Sigep in het Expo Centre in het Italiaanse Rimini. Dit jaar is de beurs gelijktijdig met de zevende editie van de A.B. Tech Expo:...
29 november 2022
Saskia Jabaaij
Bijzonder kerstdessert
Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten zetten tijdens de feestdagen graag een bijzonder dessert op tafel. IJstaarten doen het daarom altijd goed in deze periode. Met heerlijke smaak...
29 november 2022
Laan Heiloo
‘Innovatie staat nooit stil’ - Experimenteren met hummus, eiwitrijk en suikerarm ijs
De winterperiode leent zich uitstekend om te experimenteren met nieuwe ijssmaken. Hoe pak je dat aan en breng je zo’n innovatie aan de man? Drie ervaringsdeskundigen vertellen. Innovatie zorgt dat...
10 januari 2023
Janneke Vermeulen
Easyfairs pakt feestelijk uit tijdens tiende editie Bakkersvak en IJs-Vak
Op 5, 6 en 7 maart 2023 vindt voor het eerst sinds COVID weer een editie van Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. Ook deze keer is IJs-vak geïntegreerd in deze beurs en vinden de IJs-vakw...
12 januari 2023
partner content
Online interieur
Dus check ik even of Google mijn bedrijf nog steeds weet te vinden, pas ik openingstijden op diverse platforms aan, enzovoort. Toen ik inlogde bij Google viel mijn oog ineens op iets wat ik nog noo...
26 januari 2023
Gijs van Dijk
<<
<
1
2
Vakblad IJs | November 2022 | Nummer 60