• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Patisserie

Uit dit dossier
IJssalon
Chocolade
Patisserie

Luux is zeven dagen per week open

Patisserie

Demonstratie met Créateurs de Desserts

Patisserie
Opleiding

Eerste masterclass Frank Haasnoot in Nederland

Vakwedstrijden
IJs
Patisserie

Welke landen nemen deel aan de Gelato World Cup 2020?

Chocolade
Patisserie

‘Chocolade gaat over design, vormgeving en smaak’

IJssalon
Chocolade
Patisserie

‘Er zijn mensen die zeggen: waar begin je aan?’

Opleiding
Patisserie

Toppatissiers bij Pastryschool040

Patisserie

Arthur Tuytel en Vipam geven masterclass

Chocolade
Patisserie

De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans

Patisserie
Chocolade

Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel

Vakwedstrijden
Evenementen
Patisserie

Hendrikse en De Jong winnen Dobla Pastry Battle 2019

Patisserie
Chocolade

Hidde de Brabander ontwikkelt chocoladebier

<<<123

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • IJs
  • Patisserie
  • Grondstof belicht
  • Ingrediënten
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Management
  • Financieel
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer