• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Patisserie

Uit dit dossier
Chocolade
Patisserie
Evenementen

Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties

Patisserie

Patisserie Soetenso viert 10-jarig jubileum

Patisserie
Chocolade

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Patisserie

De feestdagen bij Patisserie de Rouw

Patisserie

Kandidaten kunnen zich nog aanmelden voor Meesterexamens 2021

Vakwedstrijden
Patisserie

Coupe du Monde de la Pâtisserie zet in op verantwoord gebak

Patisserie

Drie vragen aan Patissier Frank Haasnoot

Patisserie

Patisserie de Rouw introduceert de Wereldse Whiskytruffel

Patisserie

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Patisserie

Pastry Collection van Ranfru verkrijgbaar via Bakeplus

Bakkersvak
Vakwedstrijden
Patisserie

Stefano van Leeuwen wint Dutch Pastry Award

Patisserie
Evenementen

VABA-demo Créateurs de Desserts

<<<123>>>

Alle dossiers

  • Ambacht
  • Industrie
  • Duurzaamheid
  • Voedselverspilling
  • IJscentrum
  • Corona
  • IJs-Vak
  • VAIJ
  • Marketing
  • Boeken
  • IJsVak-wedstrijden
  • Sigep
  • Bakkersvak
  • Evenementen
  • Recepten
  • Bedrijfsinformatie
  • Beurzen
  • Vakwedstrijden
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Apparatuur
  • Chocolade
  • IJs
  • Patisserie
  • Grondstof belicht
  • Ingrediënten
  • Producten
  • IJsbereiden
  • Winkelinrichting
  • IJssalon
  • Personeel
  • Ondernemen
  • Opleiding
  • Hygiëne
  • Management
  • Financieel
  • Wetgeving
Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer