Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Bedrijfsinformatie
Gezond ijs; dé trend van 2018
Je ziet het steeds meer: consumenten willen genieten en een verantwoorde keuze maken. En z...
iba 2018: oneindig uniek!
Meer dan 1300 exposanten van over de hele wereld en meer dan 77.000 bezoekers vanuit 167 l...
Bereik je klanten via social media
Naast recepten deelt Babbi ook andere kennis om ijsbereiders te ondersteunen. Zo hebben we...
Hartig ijs
Het klinkt misschien wat vreemd, maar het smaakt heerlijk: verbaas je klanten met hartig i...
Cocktail-ijs van Babbi
Helemaal van deze tijd: cocktail-ijs. Zodra de zon verschijnt, willen mensen buiten zitten...
PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata
PreGel wenst u een mooi en succesvol 2018! Om het jaar goed van start te gaan, hebben we e...
PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!
PreGel blikt terug op een zeer succesvol eerste kalenderjaar als filiaal voor de Benelux. ...
Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs
Vakbeurs Bakkersvak breidt het beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee ...
Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij
Steeds meer productiebedrijven ontdekken de voordelen van een eigen wasserij. De wasappara...
<<
<
4
5
6
7
8
Vakblad IJs 3 | Oktober 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
7 OKT 03:00 - 9 OKT 23:00
BBB Maastricht 2024
13 JAN 05:00 - 16 JAN 23:00
Horecava 2025
27 JAN 05:00 - 29 JAN 23:00
Horeca Vakbeurs Hardenberg 2025