Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Bedrijfsinformatie
Creatief de winter door met Bakeplus
Voor ijssalons ligt de omzetpiek natuurlijk in de zomer, maar ook de winterperiode biedt k...
IJs en oliebollen, een gouden combinatie
Paul Homan van Paul’s IJs uit Almere is ruim 20 jaar actief binnen de horeca-/ ijs-/ bakke...
Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product
Patrick Straver is eigenaar van Jamin Veldhoven en fan van cookie dough chunks. “Ik vind z...
Meer online gemak én meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo
Laan Heiloo zette de afgelopen tijd in op digitalisering zonder het persoonlijke contact t...
Nieuwe functie Paul Huys
Bij Van der Pol hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Goede en succesvolle collega'...
Oranje Boven actie van Bakeplus: een compleet oranje-pakket
Oranje speelt in Nederland altijd een rol bij feestelijkheden. Of het nou om voetbal gaat,...
Bezoek PreGel Benelux op Bakkersvak 2020
Ook dit jaar is PreGel Benelux weer vertegenwoordigd op de Bakkersvak 2020. Deze gezellige...
Gelatissimo biedt twee topwedstrijden voor ijsbereiders
Met twee spannende wedstrijden biedt Gelatissimo (van 15 tot 19 februari in Stuttgart) een...
Open House PreGel Benelux
Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. ...
Ice Experience bij Pavarotti Dolce
Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken e...
Bakeplus helpt de startende ijsbereider
In juli 2017 opende Xander Struijk IJshoeve Sloten. Een verrassende carrièrekeuze voor de ...
Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld
Sigep opent van 18 tot 22 januari 2020 voor De 41e keer de deuren. In het Expo Center in h...
<<
<
5
6
7
8
9
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions