Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bedrijfsinformatie
Meer online gemak én meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo
Laan Heiloo zette de afgelopen tijd in op digitalisering...
Nieuwe functie Paul Huys
Bij Van der Pol hechten we veel waarde aan onze medewerke...
Oranje Boven actie van Bakeplus: een compleet oranje-pakket
Oranje speelt in Nederland altijd een rol bij feestelijkh...
Bezoek PreGel Benelux op Bakkersvak 2020
Ook dit jaar is PreGel Benelux weer vertegenwoordigd op d...
Gelatissimo biedt twee topwedstrijden voor ijsbereiders
Met twee spannende wedstrijden biedt Gelatissimo (van 15...
Open House PreGel Benelux
Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar ja...
Ice Experience bij Pavarotti Dolce
Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te...
Bakeplus helpt de startende ijsbereider
In juli 2017 opende Xander Struijk IJshoeve Sloten. Een v...
Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld
Sigep opent van 18 tot 22 januari 2020 voor De 41e keer d...
Frigomat GX: IJsbereiding met een ultieme versbeleving
Bij ambachtelijke ijsbereiding zijn naast smaak en kwalit...
Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep
Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbar...
Workshops door internationale toppatissiers
IJswinkel.nl is een ijsgespecialiseerde groothandel, waar...
<<
<
3
4
5
6
7
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023