Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bedrijfsinformatie
Najaarsbrochure Mona Lisa verschenen
De nieuwe najaarsbrochure van Mona Lisa is verschenen. In...
Bakeplus komt naar je toe!
Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en h...
‘Wij gaan echt voor partnership’
One-stop-shopping. Totale ontzorging. Kwaliteit. Duurzame...
Laan Heiloo stimuleert ondernemers om zich te onderscheiden
Naar verwachting vieren we de komende zomer weer massaal...
Carpigiani Ambachtelijk Benelux zoekt verkoper
Carpigiani Ambachtelijk Benelux, gevestigd net over de gr...
IJs in de zomer, oliebollen in de winter
In het laatste nummer van Vakblad IJs van 2020 vertelde S...
Beko IJs heeft alles in huis voor startende én ervaren ijsbereiders
Voor het bereiden van de lekkerste smaken ijs waar je ook...
Laan Heiloo ondersteunt ijsbereiders in hun ondernemerschap
Laan Heiloo heeft zich afgelopen jaar op een vernieuwende...
Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)
Ambachtelijke bakkers en slagers doen tegen het einde van...
Creatief de winter door met Bakeplus
Voor ijssalons ligt de omzetpiek natuurlijk in de zomer,...
IJs en oliebollen, een gouden combinatie
Paul Homan van Paul’s IJs uit Almere is ruim 20 jaar acti...
Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product
Patrick Straver is eigenaar van Jamin Veldhoven en fan va...
<<
<
2
3
4
5
6
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023