Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bedrijfsinformatie
Paardekooper presenteert drie series depa-ijsverpakkingen
Laat de zomer van 2022 maar komen! Verpakkingsspecialist...
Callebaut lanceert zuivelvrije chocolade NXT
Callebaut lanceert de volledig veganistische chocolade on...
Laan Heiloo geeft tips over prijsstijgingen in de ijsbranche
Het is alom in het nieuws: de prijsstijgingen in vrijwel...
Refurbished telefoon aanschaffen? Dit moet je weten
Overweeg je om een refurbished telefoon aan te schaffen?...
Prijsstabiliteit in vanille
Na de jaren van matige kwaliteit vanillebonen heeft de ov...
GELATISSIMO 2022: succesrecepten voor ijsprofessionals
Coole techniek, hete trends en ideeën om je mond bij af t...
Feestelijk chique: verleng het seizoen met ijstaarten van Laan Heiloo
IJstaarten zijn ideaal om het seizoen te verlengen. U kun...
Laan Heiloo helpt ondernemers overwinteren
In de winterperiode sluiten veel ijssalons voor een paar...
IJsprofi wil klant van A tot Z ontzorgen
IJsbereidingsmachines, ijsvitrines, service en onderhoud:...
Vers ijs van eigen melk
De afgelopen jaren zag Tim Wissink of Geerdink van Perfec...
Exclusieve samenwerking Hefe van Haag en Nestlé
Hefe van Haag biedt namens Nestlé exclusief onder licenti...
Vipam en Veenhuizen Groep ontzorgen samen startende ondernemers
Dat vonden vrienden en familie van het idee van Max Verkl...
<<
<
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023