• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Bedrijfsinformatie

Paardekooper presenteert drie series depa-ijsverpakkingen

Laat de zomer van 2022 maar komen! Verpakkingsspecialist...

Callebaut lanceert zuivelvrije chocolade NXT

Callebaut lanceert de volledig veganistische chocolade on...

Laan Heiloo geeft tips over prijsstijgingen in de ijsbranche

Het is alom in het nieuws: de prijsstijgingen in vrijwel...

Refurbished telefoon aanschaffen? Dit moet je weten

Overweeg je om een refurbished telefoon aan te schaffen?...

Prijsstabiliteit in vanille

Na de jaren van matige kwaliteit vanillebonen heeft de ov...

GELATISSIMO 2022: succesrecepten voor ijsprofessionals

Coole techniek, hete trends en ideeën om je mond bij af t...

Feestelijk chique: verleng het seizoen met ijstaarten van Laan Heiloo

IJstaarten zijn ideaal om het seizoen te verlengen. U kun...

Laan Heiloo helpt ondernemers overwinteren

In de winterperiode sluiten veel ijssalons voor een paar...

IJsprofi wil klant van A tot Z ontzorgen

IJsbereidingsmachines, ijsvitrines, service en onderhoud:...

Vers ijs van eigen melk

De afgelopen jaren zag Tim Wissink of Geerdink van Perfec...

Exclusieve samenwerking Hefe van Haag en Nestlé

Hefe van Haag biedt namens Nestlé exclusief onder licenti...

Vipam en Veenhuizen Groep ontzorgen samen startende ­ondernemers

Dat vonden vrienden en familie van het idee van Max Verkl...
<<<12345>>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 2 oktober

    Cursus duurzame & gezonde voeding

  • 2 oktober - 3 oktober

    De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

  • 7 oktober - 11 oktober

    Anuga 2023

Vakblad IJS! © 2023 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in bedrijf
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
NL
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer