PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

4 januari 2018

PreGel wenst u een mooi en succesvol 2018! Om het jaar goed van start te gaan, hebben we een aantal interessante acties. Tevens zijn de nieuwe cursusdagen bekend en worden de noviteiten, die op Sigep geïntroduceerd zijn, aan u getoond tijdens de Open Dag.

Acties 2018

Als extra service voor onze (toekomstige) klanten, hebben wij dit jaar diverse acties opgezet. Apparatuur zoals een digitale weegschaal, Tornado mixer of shock freezer worden cadeau gegeven* bij het behalen van het gestelde target. Zo wordt de digitale weegschaal cadeau gedaan* bij de eerste bestelling van minimaal 250kg aan PreGel producten (actie loopt tot 31-03-2018).

Buiten diverse acties met apparatuur, zijn er ook acties op bepaalde PreGel producten. Onder andere de Smart Glaze, Pinopinguino en Cruncy Coatings zijn extra scherp geprijsd* en voor diverse producten geldt ook dit jaar weer een speciale netto prijs*.

Open Dag

Op 19 februari bent u van harte welkom tijdens onze Open Dag in Geldrop. Hier tonen wij de noviteiten die op Sigep in Rimini geïntroduceerd zijn. Wilt u deze dag niet missen, laat het ons dan per mail weten. U ontvangt van ons dan een persoonlijke uitnodiging.

Cursusdagen voorjaar 2018

  • Noteer alvast de volgende data in uw agenda:
  • 5 februari: demo en cursus met een chef van Cattabriga – basiscursus – Engelstalig !!
  • 6 februari: demo en cursus met een chef van Cattabriga – voor gevorderden – Italiaans !!
  • 26 & 27 februari: Paas-inspiraties
  • 12 & 13 maart: ijscursus voor gevorderden
  • 19 & 20 maart: chocolade variaties
  • 9 & 10 april: patisserie cursus
  • 23 & 24 april: zomerse ijs inspiraties

Alle cursussen duren één dag en kosten € 95,00 excl. btw. Hierin inbegrepen zijn alle gebruikte grondstoffen en een heerlijke lunch.

Interesse in één van onze acties, het volgen van een cursus of heeft u andere vragen? Bel naar ons kantoor in Geldrop (040-7820870) of mail ons: info@pregel.nl.

Altijd op de hoogte blijven?