Het zijn rare (corona)tijden. Heb je het beursbezoek en het ontdekken van nieuwe ijsnoviteiten dit voorjaar ook zo gemist? Geen nood! Bij Bakeplus draaien we dit jaar de rollen om: onze accountmanager komt naar jouw ijssalon toe en laat jou onze nieuwste ijssmaken van 2021 proeven. 

Een nieuw ijsseizoen vraagt om nieuwe smaken. Bij Bakeplus volgen we nauwlettend de internationale ijstrends. Op basis daarvan heeft onze ijsspecialist Eelco Welgraven een mooi palet aan ijsnoviteiten samengesteld. Helaas kunnen we die dit jaar niet op beurzen aan jullie laten proeven. Maar daar hebben we iets op bedacht. “We kunnen natuurlijk deze informatie mailen of verwijzen naar onze website, maar er is niets leuker en lekkerder dan ze samen te proeven!”, vertelt Eelco Welgraven enthousiast. Daarom komt de accountmanager van Bakeplus naar jouw ijssalon toe. “Wij gaan voor jou de smaken draaien die niet in je vitrine mogen ontbreken en komen graag bij jou in de ijssalon om ze samen te proeven. Natuurlijk op veilige afstand en met inachtneming van de huidige veiligheidsadviezen en corona-regelgeving”, licht Eelco Welgraven toe.

Nieuwste ijssmaken

Bakeplus_Vlierbessen kaneel HR

De ijsspecialisten van Bakeplus staan te popelen om jou de nieuwste ijssmaken te laten proeven zoals: bloedsinaasappel, mandarijn sesam en raspberry crunchy yoghurt. En zo hebben we er nog meer. De eerste bezoeken op locatie hebben inmiddels al plaatsgevonden en we hebben veel positieve reacties van ijsbereiders ontvangen (zie onderstaand kader ‘Proefsessies vallen in de smaak’).

Proefsessies vallen in de smaak

Van ijsbereiders die we inmiddels hebben bezocht voor een proefsessie, hebben we louter positieve reacties ontvangen. Ramon de Witte (De Fontein in Westkapelle) was blij dat we langskwamen:”In tijden van corona mis je het contact met collega-ijsbereiders en vakgenoten. Het was dan ook fijn om de accountmanager van Bakeplus op bezoek te krijgen om zo toch in contact en op de hoogte te blijven van wat er in de markt speelt. We hebben vernieuwende smaken geproefd.”

Van Coen van Zunderen (‘t Begin in Domburg) kregen we te horen dat hij de persoonlijke benadering kan waarderen: “Een prima alternatief als er geen vakbeurzen zijn. We hadden zelfs nog wel meer smaken willen proeven! Inspirerend, en altijd goed om contact te houden met de accountmanager van Bakeplus. Zeker nu dat het door coronamaatregelen minder is geweest. Betrokkenheid en tips om grondstoffen voor ijssalon en bakkerij te combineren zorgen voor meer rendement.”

Digitale ijsvitrine

Bakeplus_Reeses HR

In onze digitale ijsvitrine hebben wij speciaal voor jou onze nieuwste en lekkerste ijsrecepten geselecteerd! Met onze recepten inspireren we jou, zodat jij jouw klanten een lekker, vernieuwend en trendy ijsje kunt serveren in jouw ijssalon. Ga naar onze website om deze ijsrecepten te bekijken: bakeplus.nl/ijsrecepten

Bakeplus

Bakeplus is jouw ervaren grossier. Als totaalleverancier voor bakkers en ijsbereiders bieden wij onze klanten al meer dan 80 jaar service op maat. Wij zijn de complete partner voor jouw ijssalon en bieden volledige ontzorging op maat voor elke ijsbereider. Van inspiratie tot innovatie en van trainingen tot promotie. Voor een succesvol resultaat is een optimale samenwerking en ondersteuning voor ons belangrijk. Samen met onze Italiaanse toeleveranciers Fabbri, Aromitalia en Comprital maken wij van jouw ijssalon een succes!

Proefsessie op afspraak

Ben je benieuwd naar onze noviteiten? Wij komen graag naar jou toe om ze samen te proeven! Neem contact op om een afspraak te maken. Meld je aan via jouw Bakeplus-accountmanager, onze website of via ijs@bakeplus.nl en maak een afspraak voor een proefsessie bij jou in de zaak.

Bakeplus

Meer tips nodig of behoefte aan begeleiding? Vanuit onze eigen ervaring en expertise denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op!

bakeplus logo_klein

Bakeplus Haaften
Hertog Karelweg 19
4175 LS Haaften
0418-597 444
ijs@bakeplus.nl
www.bakeplus.nl

Bakeplus Venlo
Hudseonweg 7
5928 LW Venlo

Altijd op de hoogte blijven?