Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Bedrijfsinformatie
Waarom jouw bedrijf een online marketingbureau nodig heeft
In het digitale tijdperk van vandaag de dag is een sterke...
Spirulina: De Groene Superheld van de Natuur
BEDRIJFSINFORMATIE | In de wereld van superfoods i...
Laan Heiloo deelt kennis en ondersteunt ondernemers
Sinds de opkomst van de ijssalon in Nederland is er een h...
Gelato ‘from scratch’
Gelato is een manier om de smaak van een ingrediënt...
Bakeplus en Prestop ontzorgen hun klanten
Bestelzuilen zijn niet meer weg te denken uit het moderne...
Wat is het voordeel van een koelkast met een glazen deur?
Een glasdeur koelkast heeft verschillende voordelen ten o...
Zo voorkom je zwerfafval rondom jouw ijszaak
BEDRIJFSINFORMATIE | Zwerfafval is geen fraai gezicht. He...
IJs-vak staat bol van vakwedstrijden
Op 5, 6 en 7 maart 2023 komt de complete ambachtelijke ij...
Laan Heiloo brengt ambacht en sociale media samen
Digitalisering en ambacht lijken op het eerste gezicht ve...
Waarom elektrisch rijden beter is, vijf redenen
Ben jij aan het denken aan een overstap naar een elektris...
Zo maak je de beste mocktails
Alcoholvrije drank is tegenwoordig populairder dan ooit....
Easyfairs pakt feestelijk uit tijdens tiende editie Bakkersvak en IJs-Vak
Op 5, 6 en 7 maart 2023 vindt voor het eerst sinds COVID...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs | april 2023 | nummer 62
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
2 oktober
Cursus duurzame & gezonde voeding
2 oktober - 3 oktober
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023
7 oktober - 11 oktober
Anuga 2023