Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Room, boter en melk & Guernsey Boter
In ijs- en banketproducten kunnen zowel melkvetten in de vorm van room of boter, als plant...
Perenijs
Dit jaar was perenijs de wedstrijdsmaak van de Coppa D’Oro in Longarone. Hiervoor is dit a...
De geschiedenis van de ijscokar
We hebben een echte Hollandse zomer achter de rug met veel regen, afgewisseld door tropis...
Pistache-ijs
Ook dit jaar is het niet anders. Het ene vakantieverhaal is nog mooier dan het andere. Zek...
Het sneeuwsnoepje als voorloper van onze sorbet
In de eerste editie van het vakblad IJs! zijn we deze serie gestart met de historie van co...
Citrusijs
Als de temperatuur in ons land gaat stijgen, neemt de vraag naar frisse ijssmaken toe. Bij...
IJs met bijzondere ingrediënten
In het dagblad trouw van zaterdag 13 maart stond een interessant artikel over de ijsproduc...
Vanille-ijs
Vanaf het moment dat de Fransen de vanille ontdekten en die met succes begonnen te verbouw...
IJs als conserverings- en koelingsmiddel
De mediatheek van het Nederlands Bakkerij Museum in Hattem is een ware schatkamer. Voor el...
Bloemenijs
“Bijzondere smaken zijn in en de oude ijssalon is hot”, staat te lezen in artikelen in ver...
Basisijsmix
Een ambachtelijk ijsbereider werkt bijna altijd vanuit een basisijsmix. De kwaliteit van h...
Aarbeienijs
Eén van de meest populaire ijssmaken is nog steeds het aardbeienijs. En het allerlekkerste...
<<
<
43
44
45
46
47
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025
6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30
BBB Maastricht 2025
12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55
Horecava 2026