• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

Room, boter en melk & Guernsey Boter

In ijs- en banketproducten kunnen zowel melkvetten in de vorm van room of boter, als plant...

Perenijs

Dit jaar was perenijs de wedstrijdsmaak van de Coppa D’Oro in Longarone. Hiervoor is dit a...

De geschiedenis van de ijscokar

We hebben een echte Hollandse zomer achter de rug met veel regen, afgewisseld door tropis...

Pistache-ijs

Ook dit jaar is het niet anders. Het ene vakantieverhaal is nog mooier dan het andere. Zek...

Het sneeuwsnoepje als voorloper van onze sorbet

In de eerste editie van het vakblad IJs! zijn we deze serie gestart met de historie van co...

Citrusijs

Als de temperatuur in ons land gaat stijgen, neemt de vraag naar frisse ijssmaken toe. Bij...

IJs met bijzondere ingrediënten

In het dagblad trouw van zaterdag 13 maart stond een interessant artikel over de ijsproduc...

Vanille-ijs

Vanaf het moment dat de Fransen de vanille ontdekten en die met succes begonnen te verbouw...

IJs als conserverings- en koelingsmiddel

De mediatheek van het Nederlands Bakkerij Museum in Hattem is een ware schatkamer. Voor el...

Bloemenijs

“Bijzondere smaken zijn in en de oude ijssalon is hot”, staat te lezen in artikelen in ver...

Basisijsmix

Een ambachtelijk ijsbereider werkt bijna altijd vanuit een basisijsmix. De kwaliteit van h...

Aarbeienijs

Eén van de meest populaire ijssmaken is nog steeds het aardbeienijs. En het allerlekkerste...
<<<4344454647
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer