• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Artikelen

Leveranciers

Dossier: juiste inkoop ijsgrondstoffen voorkomt risico's In editie 12 van vakblad IJs! (ve...

Voorronde EK IJsbereiden

IJssalon Cappello Giallo uit Veere en Deli Plaza uit Mierlo wonnen vrijdag 9 maart de voor...

Congressen

Congres smaak: 'Pas op voor smaakpapegaaien' Peter Klosse, eigenaar van Hotel Gastronomiqu...

Genomineerd

IJscafé Holland - Uden Ron Holland van IJscafé Holland in Uden doet sinds de opening i...

Foto's Gouden IJscreatie 2012

Fotograaf Wouter Boswinkel schoot foto's van alle deelnemers met hun ijscreatie. Hoge reso...

Gouden IJscreatie

Uitslag Gouden IJscreactie 2012 Naam ijssalon naam deelnemer plaats creatie 1. Crusi...

Gouden IJsspatel

De uitslag: 1. IJscafé Holland Uden 2. Pierre Budel 3. Casa del Gelato Assen 4. J...

Starters

Serie: startende ijssalon De IJsfabriek De nieuwe ijssalon De IJsfabriek opent op 17 maart...

Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding

De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding is goedgekeurd door het ministeri...

Social Media

Tim Heinink op Twitter: @IJssalonHeinink Altijd tijd voor Twitter: tips en trucs Social ...

Hazelnootijs

Ingrediënten: 550 kilogram licht geroosterde hazelnoten tonda gentile Piemonte (60 á 65 %...

Fotoreportage IJsvak 2012

Foto's genomen op de beursvloer van IJsvak 2012. Door vakblad IJs! en PP Fotografie. © vak...
<<<4344454647>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer