Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Leveranciers
Dossier: juiste inkoop ijsgrondstoffen voorkomt risico's In editie 12 van vakblad IJs! (ve...
Voorronde EK IJsbereiden
IJssalon Cappello Giallo uit Veere en Deli Plaza uit Mierlo wonnen vrijdag 9 maart de voor...
Congressen
Congres smaak: 'Pas op voor smaakpapegaaien' Peter Klosse, eigenaar van Hotel Gastronomiqu...
Genomineerd
IJscafé Holland - Uden Ron Holland van IJscafé Holland in Uden doet sinds de opening i...
Foto's Gouden IJscreatie 2012
Fotograaf Wouter Boswinkel schoot foto's van alle deelnemers met hun ijscreatie. Hoge reso...
Gouden IJscreatie
Uitslag Gouden IJscreactie 2012 Naam ijssalon naam deelnemer plaats creatie 1. Crusi...
Gouden IJsspatel
De uitslag: 1. IJscafé Holland Uden 2. Pierre Budel 3. Casa del Gelato Assen 4. J...
Starters
Serie: startende ijssalon De IJsfabriek De nieuwe ijssalon De IJsfabriek opent op 17 maart...
Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding
De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding is goedgekeurd door het ministeri...
Social Media
Tim Heinink op Twitter: @IJssalonHeinink Altijd tijd voor Twitter: tips en trucs Social ...
Hazelnootijs
Ingrediënten: 550 kilogram licht geroosterde hazelnoten tonda gentile Piemonte (60 á 65 %...
Fotoreportage IJsvak 2012
Foto's genomen op de beursvloer van IJsvak 2012. Door vakblad IJs! en PP Fotografie. © vak...
<<
<
43
44
45
46
47
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions