Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Artikelen
Fabbri
Fabbri heeft voor deze editie van Sigep goed naar Amerika gekeken. De topper op de stand i...
Mec3
Hello Kitty-ijsje MEC3 pakt groot uit met Hello Kitty-ijs: een vrolijk ijsje met weinig ca...
Prodotti Stella
Prodotti Stella was voor het eerst sinds jaren weer present op de Sigep in Rimini. “We kre...
Informatie over eieren
In editie nummer 17 van vakblad IJs! (verschijning 14 december) staat de grondstof eieren ...
Recept vanille-ijs
Een recept aangeleverd door J.S. Polak: Vanille-ijs Ingrediënten: Water 2.170 gram promex...
‘Scoor met specifieke vanillesmaak’
Vanille-ijs is volgens velen dé klassieker in de ijsvitrine. Opvallend is wel dat deze ijs...
Optimale smaakbeleving met nieuwe Kälte-Rudi machine
De Soft-Touch Commander van Kälte-Rudi voegt een unieke dimensie toe aan het bereiden van ...
Bakeplus inspireert!
Bakeplus inspireert de beursbezoekers met vernieuwende, trendzettende ijsrecepturen, de ni...
Op ijsexpeditie met Dawn
IJs komt u tegen over de hele wereld. U bent van harte uitgenodigd om mee te gaan op ijsex...
Verrassende smaken Mec3
Laan Heiloo introduceert dit najaar twee nieuwe smaken van Mec3, die uitgebreid aan bod ko...
Nieuwe Irinox shock freezer
Valmar Benelux breidt het assortiment shock freezers uit met de Irinox EF 15.1. Dit model ...
Sigep 2012
Sigep 2012: 'Bezoek meer dan waard' Ieder jaar weer zijn de nieuwste ontwikkelingen op ij...
<<
<
42
43
44
45
46
>
>>
Vakblad IJS 2 | April 2025
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00
Food Tech Event 2025
3 JUN 08:00 - 20:00
Lab Technology 2025
11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00
Vision, Robotics & Motions