• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
IJscentrum Ingrediënten

Vegan in combinatie met ijs en chocolade

19 september 2023 Nils Hendrikse Boefkik
Featured image
PREMIUM

Hoe combineer je als ijsbereider de vegan-trend in ijs én in chocolade? SVH Meesterijsbereider Nils Hendrikse en gastdocent van het IJscentrum is in beide productgroepen gespecialiseerd. Met behulp van onder meer een plantje uit Spanje maakt hij een dessert dat volledig diervetvrij en dus vegan is.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Ingrediënten
  • IJscentrum
Meer over
  • IJscentrum
  • Vegan
  • Dessert
Lees ook

Jeroen Goossens demonstreert de magie van Haute patisserie

Befaamd Chef patissier Team Jeroen Goossens hield maandag 10 maart een demonstratie op Bakkersvak & IJS-vak in Gorinchem. Hij liet aan de hand van verschillende technieken zien hoe je een empileur des...
10 maart 2025Kelly Burnet

Basis en specials bij IJscentrum | Patisserie Academie

Weektraining basis ijsbereider, basis chocolatier of toch maar de special eclair de Paris? Er is in februari 2025 veel te leren bij het Ambachtelijk IJscentrum | Patisserie Academie.
6 februari 2025

Pavan innoveert met ijscocktails

Schepijs en desserts voor de horeca, groothandels en ijssalons. Pavan in Alphen aan den Rijn produceert op net iets grotere schaal. Onder de naam Pavino® Drinks hebben ze hier verschillende frozen coc...
28 januari 2025Ellen Weber
12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer