• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstof belicht

Vakkennis zorgt voor balans

27 september 2022 Jacques Vos
Featured image
PREMIUM

‘Naar een geheim recept van mijn opa’. Marketingtechnisch maak je hiermee een punt, maar voor een goed onderlegde ijsbereider bestaat een geheim recept niet meer. Op basis van je kennis weet je als een vakman hoe een recept in elkaar steekt en op welke punten je de kwaliteit kunt bijsturen, zodat je gast ultiem geniet.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Grondstof belicht
Meer over
  • Receptuur
  • Receptuur berekenen
Lees ook

Vegan ijs en receptuur berekenen bij het IJscentrum

Dit jaar is het nog mogelijk om verschillende cursussen te volgen bij het IJscentrum. De cursus Vegan IJs en Receptuur berekenen staan op het programma, evenals de opleiding IJsbereider.
1 november 2023Redactie Vakblad IJs

‘De kwaliteit van deze chocolade moet je ervaren’

Als het aan Tom Stalpers van chocolaterie Cru de Cacao ligt, gaat de consument de pure smaak van eerlijke kwaliteitschocolade leren waarderen. Voor zijn chocoladecreaties gebruikt hij grand cru’s die ...
21 maart 2023

Zo werkt alcohol in je ijs

Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkheden om alcohol in het ijs te verwerken. Wat is het effect en hoe zorg je voor balans in je receptuur? Dat vergt ‘puzzelwerk’. Houd je hoofd daa...
16 maart 2023Jacques Vos
<<<34567>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer