• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstof belicht

Vakkennis zorgt voor balans

27 september 2022 Jacques Vos
Featured image
PREMIUM

‘Naar een geheim recept van mijn opa’. Marketingtechnisch maak je hiermee een punt, maar voor een goed onderlegde ijsbereider bestaat een geheim recept niet meer. Op basis van je kennis weet je als een vakman hoe een recept in elkaar steekt en op welke punten je de kwaliteit kunt bijsturen, zodat je gast ultiem geniet.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Grondstof belicht
Meer over
  • Receptuur
  • Receptuur berekenen
Lees ook

Nils Hendrikse neemt ‘Grondstof belicht’ over van Jacques Vos

Dit jaar nam Jacques Vos afscheid van zijn rubriek ‘Grondstof belicht’. Nils Hendrikse neemt het spreekwoordelijke stokje over. In zijn eerste bijdrage staat karamel centraal; de wedstijdsmaak voor de...
13 november 2024Marieke Pols

Prijs room bereikt recordhoogte

Room is onmisbaar voor producten als banket, boter en ijs. Momenteel betalen producenten de hoofdprijs voor dit product. Volgens DCA Marketing Intelligence steeg de prijs van room naar een recordhoogt...
11 november 2024

Trends 2025 voor brood, patisserie en chocolade

Met welke trends moet de bakker, patissier en chocolatier rekening houden in 2025? Volgens grondstoffenleverancier Puratos wil de consument volgend jaar desem, culinaire fusie en voedingsbalans.
30 oktober 2024Redactie Bakkers in bedrijf
<<<12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer