• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Industrie en productie

Pavan innoveert met ijscocktails

28 januari 2025 Ellen Weber Ellen Weber
Bij het maken van de taartjes, zoals deze met de rode appeltjes, komt er nog veel handwerk aan te pas. Zoals het vullen van het gebak.
PREMIUM
Bij het maken van de taartjes, zoals deze met de rode appeltjes, komt er nog veel handwerk aan te pas. Zoals het vullen van het gebak.
PRODUCTIE | Schepijs en desserts voor de horeca, groothandels en ijssalons. Pavan in Alphen aan den Rijn produceert op net iets grotere schaal. Onder de naam Pavino® Drinks hebben ze hier verschillende frozen cocktails geïntroduceerd. Je moet tijd nemen om nieuwe producten en smaken te testen, vindt managing director Corné van der Post-Pavan.

Wat doe je als je de smaak van goed Italiaans schepijs mist in het Nederlandse culinaire landschap? Dan richt je een bedrijf op en begin je met de import van ijs uit Italië. Zo begon in 1992 Pavan. Oprichters zijn Denis en Michele Pavan, twee broers die op hun vierde van Venetië naar Nederland kwamen.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Industrie en productie
Meer over
  • Schepijs
  • Ijs
  • Dessert
Lees ook

Aandacht voor out-of-home op Sigep 2025

Nieuwe smaken, technieken en vakwedstrijden. IJsbereiders die inspiratie zoeken, gaan naar Sigep 2025 in Rimini van 18 tot en met 22 januari 2025. IJs voert nog steeds de boventoon, maar de beurs verb...
16 december 2024

SVH Meesterijsbereider over zijn kijk op karamel

Karamel-ijs is de smaak voor de deelnemers aan de Gouden IJsspatel 2025. Maar wat is karamel? SVH Meesterijsbereider Nils Hendrikse ‘duikt’ als kersverse medewerker van Vakblad IJs op zijn eigen wijze...
4 december 2024Nils Hendrikse

Suikerarm ijs

Wie zoet is, krijgt lekkers’. Een bekende zin die tijdens de feestmaand december weer voorbijkomt. In mijn jeugdjaren snoepten we tijdens het sinterklaasfeest van suikermuizen en -kikkers. Mierzoet in...
26 november 2024Bianca Roemaat
<<<34567>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook LinkedIn Instagram
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer